Kontakt

Jon Skjerning-Rasmussen

+45 61 77 35 82

info@juggler.dk

Tak for et fantastisk show til vores kobberbryllup, det var virkelig en oplevelse! Vores gæster synes det var et super indslag. I stedet for suppe, steg og is, ville vi skabe en lidt anderledes fest, det lykkedes med Jon G. Lør. Endnu engang tak!

Daniel Høj Hjortmose

Kobberbrudgom, Odense

Tusind tak for at skyde en konference om tandpleje og social udsatte i gang på en anderledes måde. Lynhurtigt tunede du ind på hvad det var for et arrangement du skulle ud til og var åben overfor de ideer jeg havde og skræddersyede så et indslag der ramte fuldstændigt plet!

Else Kayser

Chefkonsulent. Nære Sundhed. Region Midtjylland.

Jeg vil vove at påstå at Jon G. Lør kan tilpasse sin optræden til hvilket som helst publikum. Kæk som en slagterhund, hylende morsom samt imponerende dygtig til at jonglere!

Shane C. Kenny

Driftsleder Bellahøj Svømmestadion

Jon G. Lør var hos os til et middelalderarrangement i Sall Bypark. Han formåede at fastholde børn, unge og gamle på samme tid på en sjov og underholdende måde, og fagligheden var i top. Tilmed er han omgængelig og imødekommende i samarbejdet. Jeg kan varmt anbefale ham – det vil man ikke fortryde!

Jonna Granum-Jensen

Sall Bypark, Hammel

Underholdning til min fødselsdag.
Jon G. Lør leverede et fantastisk show, hvor han formåede at fastholde alle i et medrivende og underholdene program ved borderene og mellem retterne. Mine gæster og jeg var imponeret over den helt perfekte optræden på en dejlig aften!

Peter Andersen

Direktør, Aarhus
Top