Lær at Jonglere

Teambuilding

Lær at jonglere på 40 minutter

En anderledes icebreaker til seminarer eller en forfriskende opvarmning til firmafesten.

En jonglerings-workshop kan være et frisk pust i en organisation. Det daglige hieraki opløses for en stund, og nye relation skabes på en sjov og aktiv måde, hvor alle kan være med

… og hvem ved… måske afdækkes skjulte potentialer.

Kan sagtens suppleres med et kortere artistisk indslag eller eller en længere forestilling.

Kontakt Jon G. Lør for detaljer.

Jong-Læring

Lær mere end bare at jonglere.

Hvad kan en virksomhed få ud af at medarbejderne lærer at jonglere med 3 bolde?

 

Jonglering er en metafor som ofte bruges i forretningsverdenen – og ikke uden grund. For hvad er tilværelsen, hvis ikke et enormt jongleringsmønster hvor vi forsøger at holde alle vores projekter og dagligdags gøremål i luften, mens vi gør vores bedste for ikke at blive stressede.

Men er jonglering virkelig mere end blot en fortærsket metafor?
Og 

Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret når deltagerne gennem undevisning i jongleringens ædle kunst introduceres for begreber som ‘Værdifulde fejl’, ‘Dynamisk Afslapning’, ‘Muskulær Hukommelse’ og ‘Intelligente Pauser’.

Et af målene med workshoppen er at deltagerne får gang i begge hjernehalvdele og bliver mere bevidste om deres egne læreprocesser. Der arbejdes i den forbindelse med forskellige indlæringsmetoder som fx. Visualisering og Rytmisk Læring.

Et af grundprincipperne for jonglering er at man økonomiserer med sine kræfter, så man har overskud. På samme måde må målet i en virksomhed være at man, ikke spilder tiden så man har overskud til nytænkning

Gøglerworkshop

Lær at gøgle med forskellige ting: 

bolde
kegler
diaboloer
stylter
line

Kontakt Jon G. Lør for detaljer.

Cirkuslegeplads

For børn (og voksne)

Jon G. Lør ruller den røde manege ud, sætter cirkusmusikken på… og så er der ellers fri leg, og masser af mulighed for at få hjælp.

Genialt indslag til markedsdage, feriecamps, gadefester, etc.

 

Kontakt Jon G. Lør for detaljer.

 

Top